Samla dessa verktyg för en enklare flytt

Du rör på dig, så stressnivån är redan hög när du försöker se till att du inte lämnar något bakom dig. När du börjar lasta dina saker på flyttbilen och du inser att du saknar några viktiga verktyg för att göra flytten enklare och för att säkerställa en säker flytt. Om du bestämt dig för att flytta själv , se till att du har allt du behöver innan den stora dagen.

Möbeldolly och/eller Utility Dolly

En bruksdocka – den upprättstående typen med två hjul – kan användas för att stapla och flytta flera lådor samtidigt, vilket sparar din rygg och möjligheten att tappa en låda som innehåller brytbara föremål . En möbeldocka, som har en stor platt bas med fyra hjul, är nödvändig för att flytta stora, besvärliga föremål och för att säkert flytta stora möbler . Du behöver bara se till att de tunga föremålen är väl säkrade och att du har extra hjälp med att flytta föremål nerför trappor och uppför rampen till flyttbilen.

Flytta filtar eller kuddar

Om du har möbler och föremål som du bryr dig om, slå in allt som är dyrbart med en rörlig filt eller dyna. Filtar kan användas för att skydda en soffa från spill och damm och skydda antikviteter eller andra ömtåliga föremål. Du kommer att upptäcka att flyttfiltar är ganska oumbärliga när det kommer till att flytta själv.

Rep och remmar

Flyttremmar är ett annat föremål som de flesta glömmer att inkludera i sin packnings- och flyttförrådslista . Rörliga remmar är ett utmärkt verktyg för att bära tunga och besvärliga saker som en storbilds-tv , en soffa eller hushållsapparater - allt som kräver mer än en uppsättning händer. Rörliga remmar förhindrar också rygg spänningar och andra skador och kan användas för att fästa föremål på en docka eller när de väl har lastats på lastbilen. Rep kan användas på samma sätt.

Packtejp och sax

En flyttbars bästa vän! Ha packtejp och en sax med dig hela tiden. Packtejp kan användas för att säkra en filts hörn, för att packa om en låda som måste öppnas eller för att fästa ihop möbeldelar. Du kan också använda packtejp för att hålla skruvar, verktyg och andra förnödenheter tejpade på undersidan av bord och skrivbord.

Trapprulle

Detta gäller förstås bara om du har trappor, men den här lilla enheten kan spara dig mycket ansträngning. De är lätta att fästa, vilket gör att tunga föremål kan rullas nerför en trappa. Den här enheten är särskilt användbar för mattbelagda trappor, som kan skapa motstånd och göra det svårt att skjuta ett tungt föremål.

Det finns många fördelar med att använda en trapprulle vid förflyttning. De är inte bara effektiva och kan hjälpa dig att snabbt flytta stora föremål, utan de är också säkra för dina golv och din rygg. En trapprulle är i huvudsak en plattform som fästs på botten av ditt föremål och sedan låter dig flytta den upp och ner för trappor med lätthet. Detta är ett utmärkt verktyg om du ska flytta ett tungt föremål som ett piano eller flygel. Trapprullar hittar du hos de flesta flyttfirma stockholm eller online.

 
flytt flytta flyttfirma flyttfirma stockholm flytthjälp Stockholm säkerställa en säker flytt
0 kommentarer